Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wydawca Site Admin
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 2:32 am Temat postu: Książkowe wydanie "Księżycowego Ogrodu" |
|
|
Pod koniec grudnia ukazało się książkowe wydanie zbioru baśni Anny Stryjewskiej pt. "Księżycowy Ogród". Więcej informacji na temat książki znajduje się pod adresem:
http://www.emedia-wydawnictwo.pl/ksiazka.php?id_ks=31 _________________ Pozdrawiam
Wydawca |
|
Powrót do góry |
|
|
gość Gość
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 12:13 pm Temat postu: baśnie |
|
|
Nareszcie,bardzo się cieszę, bo długo czekałam na wydanie książkowe! |
|
Powrót do góry |
|
|
agnieszka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 15:58 pm Temat postu: Baśnie |
|
|
Po długim oczekiwaniu doczekałam się wreszcie publikacji baśni Pani Ani i serdecznie ją polecam wielbicielom tego gatunku. Baśnie urzekają nastrojem i stylem. Obdarzam je sentymentem, gdyż przypominają mi baśnie czytane w dzieciństwie. W sposób prosty przekazują naszym dzieciom wartości i reguły rządzące światem, mówią o miłości, przyjaźni, zdradzie i rozczarowaniu. Podsumowując: książka wspaniała, ma tylko jeden minus według mnie- nie wszystkie ilustracje są tak urzekające jak treść. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wydawca Site Admin
|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 20:02 pm Temat postu: Dla jakiej grupy wiekowej baśnie "Księżycowy ogród" |
|
|
Mamy pytanie do tych Czytelników, którzy zetknęli się z baśniami Anny Stryjewskiej: jeśli być może czytaliście baśnie swoim dzieciom, jakie to były grupy wiekowe i jak baśnie zostały odebrane przez młodych czytelników?
Będziemy wdzięczni za wszystkie spostrzeżenia i uwagi.
Zachęcamy także do dyskusji na temat roli baśni w edukacji dzieci przez rodziców. _________________ Pozdrawiam
Wydawca |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|