Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wydawca Site Admin
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 13:58 pm Temat postu: Baśnie na komórce |
|
|
A co powiecie na baśnie w komórce (telefonie komórkowym)? Baśń dla dziecka zawsze pod ręką! Nigdy nie wiadomo, kiedy może się przydać jako swego rodzaju lek czy środek zaciekawienia dziecka wtedy, kiedy jest niegrzeczne.
Jak to zrobić? Po prostu można w telefonie, który ma możliwość odbioru stron www wpisać adres eczytelnia.mobi/basnie a następnie po wczytaniu strony zapisać ją na telefonie. Już zawsze pozostanie dostępna w katalogu zapisanych stron internetowych.
Jeśli ktoś będzie miał z tym problem - proszę pisać. _________________ Pozdrawiam
Wydawca |
|
Powrót do góry |
|
|
karo Gość
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 18:58 pm Temat postu: basnie w telefonie |
|
|
nowatorski pomysl.tylko jak wygladaloby to od strony technicznej |
|
Powrót do góry |
|
|
Wydawca Site Admin
|
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 1:21 am Temat postu: Re: basnie w telefonie |
|
|
karo napisał: | nowatorski pomysl.tylko jak wygladaloby to od strony technicznej |
Tak, jak napisałem: jeśli masz możliwość "wchodzenia" na strony www w komórce, wchodzisz na eczytelnia.mobi/basnie/ i od razu masz baśnie Anny Stryjewskiej. Możesz zapisać stronę na komórce, a potem odtwarzać ją bez konieczności ponownego łączenia się z serwisem. Tak to działa np w komórkach SonyEricsson K800i. Myślę, że w innych nowszych komórkach działa to podobnie.
Jeśli ktoś ma problem z konkretną komórką - piszcie. _________________ Pozdrawiam
Wydawca |
|
Powrót do góry |
|
|
Kamila Gość
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 20:09 pm Temat postu: |
|
|
Fajna bajka. Bardzo mi sie podobala. |
|
Powrót do góry |
|
|
karen Gość
|
Wysłany: Wto Lut 24, 2009 1:03 am Temat postu: basnie |
|
|
chyba nie dobry pomysl.Oczy mnie bola od komputera a co dopiero od telefonu.Ksiazke poprosze. |
|
Powrót do góry |
|
|
gruzbaron Gość
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 3:53 am Temat postu: Baśnie na komó |
|
|
ja nie korzystałam ,tylko sobie sączyłam browarek pod parasolką na rynku.
Za to ludzie korzystali,że hej Bo jest to raczej tanio- 20 zł za przejażdżkę całą,no i nowośc w miasteczku.
Miałam lecieć i prać po pysku ,tylko:
a byłam z psem ,który się wyrywał i szczekał jak szalony
b byłam z Treserem,który mi zabronił
c byłam jestem kontuzjowana i lać nie mogę
d byłam jestem za mało odważna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|