Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sisi Gość
|
Wysłany: Sro Gru 03, 2008 0:21 am Temat postu: basnie |
|
|
codziennie zagladam na stronke bo nie moge doczekac sie choc fragmentu ksiazki.Wszystko przeczytalam po kilka razy.Podoba mi sie styl,jezyk i ze nie jest to plytkie.Twoje pisanie ma sens i wnosi niezla nauke, zwlaszcza opowiadanie mam na mysli.Dobrze,ze nie jestes kolejna PISARECZKA tylko jak sadze MADRA KOBIETA |
|
Powrót do góry |
|
|
Gosc Gość
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 17:25 pm Temat postu: ilustracje do basni |
|
|
Prosze pomyslec o ilustracjach do tych basni.Adresowane sa glownie do dzieci a dzieci chca bajki z obrazkami.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
zoya Gość
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 17:39 pm Temat postu: ilustracje do basni |
|
|
WLASNIE.ILUSTRACJE TO SWIETNY POMYSL.GRATULUJE |
|
Powrót do góry |
|
|
sisi Gość
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 17:41 pm Temat postu: ilustracje do basni |
|
|
ale kto je zrobi.To powazna sprawa |
|
Powrót do góry |
|
|
zoya Gość
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 17:43 pm Temat postu: ilustracje do basni |
|
|
NIE WIEM ALE WYDAWCA PEWNIE WIE I COS WYMYSLI. DLA WYDAWCY |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość Gość
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 18:41 pm Temat postu: Ilustracje do basni,, |
|
|
Myślę, że z ilustracjami byłoby jeszcze fajniej, a gdyby przeczytać dzieciakom baśń i poprosić żeby narysowały o czym jest baśń. Myślę, że byłaby fajna zabawa. Dzieciaki mają specyficzne spojrzenia na wszystko. Może to dobry pomysł? |
|
Powrót do góry |
|
|
sisi Gość
|
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 20:35 pm Temat postu: basnie |
|
|
Wczorajszy odcinek serialu,,Rodzina zastepcza,, prawie w calosci byl poswiecony opowiadaniom bajek. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 19:05 pm Temat postu: |
|
|
Przepiękna Baśń! Takich potrzebujemy jak najwięcej |
|
Powrót do góry |
|
|
Zofia Gość
|
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 14:41 pm Temat postu: Baśnie |
|
|
Ponieważ nie jestem już dzieckiem, tylko osobą dojrzałą, najlepiej odebrałam baśń " Suknia i Wiatr". Gdybym była dzieckiem chyba najbardziej podobałaby mi się " Sinolica". Ale ogólnie odebrałam zamieszczone tutaj baśnie bardzo pozytywnie.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Mariola B. Gość
|
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 18:23 pm Temat postu: Komentarz do "Sinolica" |
|
|
To jest drugi utwór tej autorki , który przeczytałam z bardzo dużym zainteresowanie, przepiękna bajka która bardzo mnie wzruszyła. Jestem pod dużym wrażeniem , relaksująca, wzruszająca, wciągająca, pełna mądrości. Myślałam że te przekazy są tylko dla dzieci, otóż nie !! Dorośli czytajcie bajki i baśnie nie tylko dzieciom, taka jest moja konkluzja . |
|
Powrót do góry |
|
|
sisi Gość
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 0:08 am Temat postu: basnie |
|
|
Namowilam na czytanie corki mojej kolezanki.Bardziej podobala im sie SINOLICA i tylko zalowaly,ze nie ma obrazkow |
|
Powrót do góry |
|
|
Autorka Gość
|
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 10:31 am Temat postu: Królowa Zwierząt |
|
|
"Królowa Zwierząt"to pierwsza baśń, która zrodziła się w mojej głowie. Byłam wówczas małą dziewczynką i wraz z towarzyszami zabaw, oraz moją, ukochaną kotką Mruką biegałam beztrosko po łąkach i marzyłam o tym, że kiedys zostanę Królową zwierząt. Dziś wydaje się to zabawne, ale wtedy miało całkiem inny wymiar, bo dzięki temu po latach chwyciłam za pióro i napisałam
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Magda Gość
|
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 17:25 pm Temat postu: |
|
|
To najlepsza baśń jaką w życiu czytałam.
Coś niesamowitego. |
|
Powrót do góry |
|
|
Karina Gość
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 17:18 pm Temat postu: Królowa Zwierząt |
|
|
Przeczytałam i jestem pod dużym wrażeniem. Piękna baśń!
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dorota Gość
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 21:03 pm Temat postu: |
|
|
"Sinolica"-przeczytałam z ciekawością,po czym zawołałam moich synów,by zrobili to samo.Wszyscy jesteśmy pod wrażeniem.Podoba nam się połaczenie realnego świata-polskie,proste imiona,miejsowość u podnóża Tatr-wraz ze światem bajki,królestwem okrutnej Sinolicy.Piękna,pouczająca bajka! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|