Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wydawca Site Admin
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 2:33 am Temat postu: Próba sił |
|
|
Monika Michalik od dawna marzyła o wydaniu swoich wierszy i teraz postanowiła zrealizować swoje marzenia. Wydała w "e media" tomik zawierający około 30 utworów, któremu nadała tytuł "Wierszydło". Kilka wierszy publikujemy pod adresem: http://www.eczytelnia.pl/?kat=mm_wi _________________ Pozdrawiam
Wydawca
Ostatnio zmieniony przez Wydawca dnia Pią Maj 15, 2009 10:32 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Gosc Gość
|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 8:26 am Temat postu: Ma wszystko !!!!! Ma wszystko????? |
|
|
Bardzo spodobał mi się wiersz "Wyścig szczurów" a szczególnie fragment...
Ma wszystko !!!!!
Pieniądze kariera dom
Ma wszystko?
Miłość — nie — Tylko kontrakt
Przyjaźń — nie — Tylko wspólnik
Wspólnik — nie — Bo go wydał zabrał całość
Szczęśliwe życie? Za zgodą autorki chciałabym polecic "ku pamięci " wszystkie wiersze , a ten szczególnie wszystkim goniącym w piętkę "szczurom" . Moim skromnym zdaniem bardzo trafna ocena "Naszych czasow". Pozdrawiam . |
|
Powrót do góry |
|
|
Monika Michalik Gość
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 14:17 pm Temat postu: |
|
|
Jest mi bardzo miło , że moje wiersze cieszą się – szczególnie w „tych” czasach- takim powodzeniem.
Mam nadzieję, że dzięki nim, chociaż jedna osoba obudzi się z letargu- oby nie za późno- i zrozumie, czym jest naprawdę życie, zauważając o wiele cenniejsze wartości, takie jak miłość, przyjaźń
Przez co w zupełności jestem za poleceniem "ku pamięci " mojego Tomiku wszystkim tym goniącym za „papierkową ekstazą życia...”
Pozdrawiam ciepło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|